Sommar på Lundsbergs skola

 

Med skolans unika läge och den natursköna omgivningen vill vi givetvis att platsen även skall nyttjas på sommaren. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter så som LS Sportcamp, Konfirmationsläger och LS Music Camp. Skicka in ansökningar till våra sommaraktiviteter så återkommer vi med mer information.

 

 

 

 

SPORTCAMP

 

 Ansök >

 

Lundsberg Sportcamp är ett sport- och fritidsläger placerat i de värmländska skogarna.

För oss handlar det om så mycket mer än bara sport. Det handlar om upplevelser, skratt, glädje, äventyr, gemenskap, utbildning och mycket mer. Världens roligaste vecka helt enkelt!

Förutom olika traditionella idrotter kommer du att få pröva på annorlunda och intresseväckande aktiviteter. Förutom alla aktiviteter som finns att, finns ett café, diskotek, biografutrustning och trivsamma umgänges ytor. Våra ledare är utbildande och kommer främst från vår egen skola. Det är ungdomar som vill vara ledare, lära sig samt har ett väldigt stort sport- och fritidsintresse.

 

 Datum: Sommaren 2021

Åldersgrupp: 10-14 år

Kostnad: 7.000:-

(syskonrabatt 1.000:-)

 

Skicka in ansökan så kontaktar vi er för mer information.

 

 

 

 

MUSIC CAMP

 

 Ansök >

 

Vill du utveckla din sång, sjunga i studio, prova på olika instrument och träffa nya och gamla vänner i sommar? Ta då chansen och anmäl dig till Lundsbergs Musikläger!

Sångutveckling, scenspråk, stämsång och inlevelse är lite av det vi kommer gå igenom. Vårt mål är även att hjälpa till att göra er säkrare och mer avslappnade på scenen.

Ledare för dessa läger är Anna Engh och Samuel Engh. Sångcoacher och musikansvariga vid Lundsbergs Skola. Vi kommer även ha med två trevliga ungdomsledare som går på skolan och har musik som största intresse.

 

Datum: Sommaren 2021

Åldersgrupp: 10-15 år

Kostnad: 7.000:-

(syskonrabatt 1.000:-)

 

Skicka in ansökan så kontaktar vi er för mer information.

 

 

 

 

KONFIRMATION

 

 Ansök >

 

I samverkan med Svenska kyrkan erbjuder Lundsbergs skola konfirmationsläger i en fantastisk miljö. Här finner du unika möjligheter till samling, boende och fritid med badsjö och vacker natur inpå knuten.

Lägret står öppet för alla ungdomar och för dig som kanske har planer på framtida studier vid skolan kan ett sommarläger vara ett utmärkt tillfälle att lära känna skolans miljö, personal och lokaler. Du får träffa nya kompisar från hela landet och övriga världen och uppleva gemenskap i både allvar och lek och få vänner för livet.

 

Datum:

Födda: 2006

Kostnad:18.500:-

(syskonrabatt 1.850:-)

 

Skicka in ansökan så kontaktar vi er för mer information.

 

 

 

Lundsbergs Skola

SE-688 91 Storfors, Sweden

Webb by Lagom Design AB