Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@utb.lundsbergsskola.se

LS Music Camp 2019

Vi följer upp succén ”LS MUSIC CAMP 2018”  Vi vill locka fram artisten inom dig

Vill du utveckla din sång, sjunga i studio, prova på olika instrument och träffa nya och gamla vänner i sommar? Ta då chansen och anmäl dig till Lundsbergs Musikläger 2019!

22/7 – 25/7: 10-13 år  Kostnad: 4 990:-
27/7 – 30/7: 14-18 år  Kostnad: 4 990:-

Anmäl här: ANMÄLNINGSFORMULÄR

Sångutveckling, scenspråk, stämsång och inlevelse är lite av det vi kommer gå igenom. Vårt mål är även att hjälpa till att göra er säkrare och mer avslappnade på scenen.

När vi inte sysslar med musik så finns det en massa trevliga aktiviteter vi kan göra tillsammans i den vackra Lundsbergsmiljön. Många härliga sommardopp i sjön hoppas vi också på!

Ledare för dessa läger är Anna Engh och Samuel Engh. Sångcoacher och musikansvariga vid Lundsbergs Skola. Vi kommer även ha med två trevliga ungdomsledare som går på skolan och har musik som största intresse.

Anna har lång erfarenhet både som låtskrivare och sångerska och har även körat i melodi- festivalen åtskilliga gånger, till Celine Dion och många andra stora artister. Dessutom har hon dubbat tecknad film sen hon var liten.

När Samuel inte jobbar på LS är han musikproducent och låtskrivare. Han har skrivit låtar åt alla möjliga artister runt om i världen. ”Känslan man förmedlar när man möter en publik är för oss minst lika viktig som röstkontroll. Att få se någon utvecklas och gå från att vara osäker till att leverera en känsla på scenen är bland det bästa vi vet.”

Vi ser fram emot att träffa er alla, nya som gamla deltagare!

Kontakta oss

Skicka ett mejl till oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Skickar

©2019 Lundsbergs Skola, SE-688 91 Storfors, Sweden

+46 (0)550 74 05 00      info@utb.lundsbergsskola.se