Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@utb.lundsbergsskola.se

LS Music Camp 2019

Vi följer upp succén ”LS MUSIC CAMP 2018” med ett nytt sommarläger för sånglärkor. I år har vi planerat in två läger med sånginriktning.

Det första lägret är ett fyradagarsläger för ungdomar mellan 10-14 år

22-25 juli 2019
Kostnad: 4 990:-

Det andra är för ungdomar från 15 år och uppåt och det lägret håller på under sex dagar.

28 juli - 2 augusti 2019
Kostnad: 6 990:-

Här kan du göra din anmälan:

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Vi kommer först och främst gå igenom med alla deltagare vad deras personliga mål är. Har man som mål att bli artist eller vill man bygga upp självsäkerhet nog att våga sjunga tillsammans i grupp bara för att det är kul.
Vissa kanske ser detta som en chans att jobba bort nervositet inte bara inom sång.

Man behöver inte söka in, så det finns inga kunskapskrav. Det enda vi kräver är att du som söker ska tycka om att sjunga och vilja umgås med nya vänner.

Alla deltagare kommer få spela in en egen låt som de sedan får uppträda med inför släkt och vänner på avslutningsdagen. Viss kör och stämsång kommer också finnas på schemat. Och självklart hoppas vi på fint väder så att vi får bada, åka på lägereldsutflykt och kanske paddla lite kanot. Sist var det tyvärr eldningsförbud, men vi värmde varandra med sång och lek kring en eldstad utan eld. 🙂

Vi som håller i lägret är precis som förra året Lundsbergs skolas musikansvariga coacher Anna Engh och Philip Albinsson. Vill du läsa mer om oss så följer lite information nedan.

Vi ser fram emot att träffa er alla, nya som gamla deltagare!

Anna började sin sångkarriär väldigt tidigt. Hon var en så kallad barnartist som var med i olika musikaluppsättningar från att hon var 10 år. När hon var 14 år signerade hon sitt första förlagskontrakt och började skriva låtar professionellt. Hennes största intresse, musiken, blev hennes yrke och hon har sen dess sjungit som artist och körat till bland annat Celine Dion och medverkat på hundratals skivor som körsångerska.

Som artist har hon medverkat i både den danska och finska melodifestivalen och släppt egna låtar som finns på Spotify. Hon har även körat bakom scenen till flertalet artister i både den svenska Melodifestivalen som Eurovision Song Contest.

2004 hände det som är alla sångerskors mardröm. Hon fick problem med stämbanden, vilket resulterade i en operation och en osäkerhet föddes inom henne. Hon fick genom mental träning och många timmar av röstuppvärmning kämpa sig tillbaka och vill nu dela med sig av allt hon lärt sig om både kropp, själ och hjärna till de som just nu kämpar med nervositet och osäkerhet.

Philip är före detta Lundsbergare! Från barnsben så lockade pianot och alla tusentals timmar framför pianot har gjort honom till en otrolig pianist. Han har en unik förmåga att känna in den han spelar till och med sin stora kunskap skapar han trygghet hos alla han ackompanjerar.

Han är inte bara pianist, han är även en fantastisk sångare. På LS uppträdde han på alla konserter och Kulturdagar och efter sin utbildning här så fortsatte han utbilda sig inom musik på Musicians Institute i Los Angeles.

Han stannade kvar i USA och jobbade nära den legendariske Vocal Coachen Seth Riggs.Sen bar det av till New York där livet som bröllopssångare väntade. Det var ofta snabba puckar, få en låt, lära sig den och uppträda. Där lärde han sig att ta sig an en låt fort och hur viktigt det är att förmedla känslor i det man levererar trots att man inte hunnit öva så länge. Det är något som är viktigt för honom att ge vidare till sina sångelever.