Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@lundsbergsskola.se

LS Music Camp 2018

Vi vill locka fram artisten inom dig

Vill du sjunga, prova på att skriva låtar och träffa nya vänner i sommar?

Ta då chansen och anmäl dig till Lundsbergs nya Musikläger!

Vecka 30 - Songwriting Camp:
För er som vill prova på eller utvecklas inom låtskriveri. Hur skriver man egentligen en låt? Var hittar man idéer till texter och melodier? När veckan är slut kommer ni åka hem med nya erfarenheter och en demo med en egenskriven låt.

Vecka 31 - Sångläger:
Nu lägger vi krut på er med artistdrömmar.
Sångutveckling, scenspråk, stämsång och inlevelse är lite av det vi kommer gå igenom. Vårt mål är även att hjälpa till att göra er säkrare och mer avslappnade på scenen.

När vi inte sysslar med musik så finns det en massa trevliga aktiviteter vi kan göra tillsammans i den vackra Lundsbergsmiljön. Många härliga sommardopp i sjön hoppas vi också på!

Ledare för dessa läger är Anna Engh och Philip Albinsson – sångcoacher och musikansvariga vid Lundsbergs Skola.

Anna har lång erfarenhet både som låtskrivare och sångerska och har bl.a körat på några av Celine Dions låtar.
Philip är nu tillbaka i Sverige efter att ha jobbat i Hollywood och New York som studio- och bröllopssångare.

”Känslan man förmedlar när man möter en publik är för oss minst lika viktig som röstkontroll. Att få se någon utvecklas och gå från att vara osäker till att leverera en känsla på scenen är bland det bästa vi vet.”

OBS Det finns endast 15 platser/lägervecka. Först till kvarn!

Pris 6 990 kr per lägervecka – kost och logi ingår!

Här kan du anmäla dig eller få svar på ev. frågor:

Ange en rubrik för ditt meddelande, t.ex. "anmälan", "intresseanmälan", "mer info" eller "fråga".

Namn (obligatorisk)

Adress (obligatorisk)

Postnummer och postadress (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)