Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@utb.lundsbergsskola.se

Lundsbergs stall

[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Ta med dig hästen till skolan!

På Lundsbergs skola kan du kombinera ditt ridintresse med dina studier. Stallet, som är ljust och luftigt, erbjuder 14 boxplatser, uppvärmd sadelkammare, toalett, dusch, omklädningsrum och fikarum. Stallet ligger dessutom i omedelbar närhet till elevhemmet Herrgården. Idag finns belyst ridbana med stenmjölsbotten och ridbanesand som underlag. Det finns även redskap och hinder i olika utföranden att tillgå. Förutom ridbanan finns det många vackra ridvägar i den omgivande naturen. Perfekt för konditionsträning! Din häst får naturligtvis full tillgång till att vistas ute, vilket sker tillsammans med andra hästar eller i egen hage om så önskas.

Inackordering med full service

Du har dessutom möjlighet att inackordera din häst eller ponny med full service. Då sköter stallansvarig de dagliga rutinerna samtidigt som du kan koncentrera dig på dina studier och ändå hinna med att rida och umgås med din bästa vän. Du får dessutom hjälp med alla praktiska göromål i form av bokning av hovslagare, massör, kiropraktor och veterinär om behovet skulle uppstå. Kostnaden för en boxplats ligger på mellan 2500 och 4000 kronor i månaden beroende på om det är en häst eller ponny samt vilken servicenivå som skall ingå.

Stallansvarig

Vid eventuella frågor kontakta stallansvarig Ramona Skan 072-179 81 86.

 

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”1819,1820,1821,1822,1823″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” speed=”5000″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” scroll_fx=”scroll” css_animation=”fade” min_items=”5″ max_items=”5″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Kontakta oss

Skicka ett mejl till oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Skickar

©2019 Lundsbergs Skola, SE-688 91 Storfors, Sweden

+46 (0)550 74 05 00      info@utb.lundsbergsskola.se