Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@utb.lundsbergsskola.se

Musik

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3141″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” css_animation=”right-to-left” img_size=”full” img_link=”https://lundsbergsskola.se/?p=3146″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3142″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” css_animation=”right-to-left” img_size=”full” img_link=”https://lundsbergsskola.se/?p=3150″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3143″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” css_animation=”right-to-left” img_size=”full” img_link=”https://lundsbergsskola.se/?p=3154″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

“The Second Star to the Right” var temat för den bejublade konserten under Öppet Hus. Klicka på bilderna och följ med på en resa i sagans värld!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[vc_column_text css_animation=”right-to-left”]

Musiken har under decennier haft en nyckelroll på Lundsberg beträffande bevarande av traditioner, upplevelser och en möjlighet att få gestalta personlig kompetens och kunnande.

Unikt för Lundsberg är vår egen kyrka där en del av musikundervisningen äger rum; pianolektioner, körsång, solosång mm. Eleverna ges möjlighet att uppträda, solo eller i grupp på morgonsamlingar, gudstjänster, konserter och terminsavslutningar som hålls i kyrkan.

Musikstallet

Tack vare en mycket generös donation av familjerna Marie Klingspor, M 70-76, Amelie Klingspor, M 73-77, och Wilhelm Klingspor, B 75-81, har musikinstitutionen fått nya lokaler i det gamla stallet nere vid Stömmis där även bildinstitutionen huserar i nyrenoverade lokaler. Det innebär att all estetisk verksamhet finns samlad i en vacker, kreativ och inspirerande miljö.

Musikinstitutionen inrymmer musiksal med en förstklassig flygel, stora och små grupprum samt en undervisningslokal som är utrustad med senaste teknik beträffande pedagogiska hjälpmedel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kontakta oss

Skicka ett mejl till oss så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Skickar

©2019 Lundsbergs Skola, SE-688 91 Storfors, Sweden

+46 (0)550 74 05 00      info@utb.lundsbergsskola.se