Kontakta oss på    +46 (0)550 74 05 00     info@lundsbergsskola.se

Lundsbergs Sportcamp 2018

Lundsberg Sportcamp är ett sport och fritidsläger placerat i de värmländska skogarna.

Information:

Lundsbergs Sports Camp är ett sport och fritidsläger, placerat i de värmländska skogarna. För oss handlar det om så mycket mer än bara sport. Det handlar om upplevelser, skratt, glädje, äventyr, gemenskap, utbildning och mycket mer. Världens roligaste vecka helt enkelt!

Förutom olika traditionella idrotter kommer du att få pröva på annorlunda och intresseväckande aktiviteter.

Vi har valt att vara max 25 stycken deltagare. Vi vill inte ha för stora grupper utan satsar på kvalité istället för kvantitet.

Vi satsar på att alla ska känna att de utvecklas under en vecka hos oss. Träningen är anpassad för att alla deltagare ska utvecklas efter sin nivå. Våra ledare jobbar med att du ska stärka ditt självförtroende, våga testa nya utmaningar, både sportsliga och mentala. Vi ser till att du har de roligaste veckorna på sommarlovet!

Vi kommer även prata och ta upp hur viktigt det är med att äta och dricka rätt för att få ett aktivt och hälsosamt liv.

Att få åka iväg på läger är bland det bästa man kan göra som barn, du får massor av nya kompisar, du får testa utmanande sporter och aktiviteter.

Lägerverksamheten har självklart tillgång till skolans fina idrottsanläggningar som två idrottshallar, utomhusarena för friidrott, fotbollsplan, skyttebana, tennisbana, terrängspår, beachvolleyplan, badplats, bastu, båtar, kanoter, multisportarena på konstgräs, golfbana och mycket mer.

Tjejer och killar mellan 10 och 14 år är välkomna (året du fyller).

Du är hos oss från när lägret startar tills det slutar, dag- och nattetid.

Fritid:

Förutom alla aktiviteter som finns att, finns ett cafe, diskotek, biografutrustning och trivsamma umgänges ytor. Det kommer även finnas ett aktivitets center med pingisbord, basket, innebandy mm som är öppet på kvällarna.

Ledare:

Hos oss är det viktigt att alla känner sig välkomna och sedda. Vi har valt att inte ha stora grupper, då tror vi att du kommer få ut det mesta och bästa efter en lägervecka. I varje grupp är det 11 deltagare samt två grupp ledare. Ledaren bor även tillsammans med ungdomarna. Utöver detta finns en huvudansvarig ledare för alla aktiviteter samt en övergripande för hela lägret.

Våra ledare är utbildande och kommer främst från vår egen skola. Det är ungdomar som vill vara ledare, lära sig samt har ett väldigt stort sport- och fritidsintresse.

Boende, mat och pris:

Som deltagare bor du i ett av våra elevhem, Klätten med närhet till badplats och alla våra idrottsanläggningar. Man bor 2-3 personer i varje rum,

Våra egna kockar ser till att det bjuds på vällagad, god och näringsriktig mat. Dagligen serveras det frukost, lunch, middag, kvällsmål samt mellanmål. Maten serveras ute så ofta vi kan.

Nedan finner ni veckorna. Behöver någon av er föräldrar att övernatta på skolan vid lämning/hämtning meddelar ni mig detta, så löser vi det.

Lägervecka 27 (10-14 år), 1-7/7 start kl 13.00 den 1/7 och avslut 13.00 den 7/7

Pris: 6990 kr

Syskonrabatt: Är ni fler från samma familj betalar första barnet fullpris. Övriga syskon betalar 5990 kr per person och vecka.

Anmälan:

Skicka ett mail till kristofer.sten@lundsbergsskola.se med nedan uppgifter:

• Namn
  • Personnummer
  • Adress
  • Ev allergier önskemål
  • Information föräldrar

Betalning:

En faktura skickas ut till er mail efter det att anmälan är gjord. Betalning inom 30 dagar.

Packlista:

Bifogas vid anmälan

Kontakt och info:

Kristofer Sten, mobil 070-346 25 09
Anja Hollanti, mobil 070-573 02 73

Slutord:

Efter en lägervecka hos oss på Lundsberg kommer du:

• Har större tro på dig själv
  • Känner att du har tagit ansvar
  • Fylld med glädje
  • Ha mängder med nya kompisar