Blivande elev

Vad innebär det att vara elev på Lundsbergs skola och bo på ett internat?

För de flesta som bor på skolan är det första gången man inte har sina föräldrar i närheten. Det betyder inte att du måste klara dig själv. På skolan finns det alltid vuxna som är där för dig. Du kommer under din skolgång att få hjälp att utvecklas till en vuxen individ i en trygg omgivning.

Att bo på ett internat innebär att du kommer att leva i en gemenskap med ca 200 andra kompisar. Det kommer att finnas tid för idrott och andra fritidsaktiviteter utan att skolarbetet får lida. Här får du ta del av den svenska skolan när den är som bäst. Du kommer att få en oförglömlig tid och vänner för livet!

Bästa sättet att förstå hur livet på ett internat fungerar är att komma på ett besök eller provbo. Klicka här för att få mer information kring provboende.

LUNDSBERGS SKOLA, SE-688 91 STORFORS, SWEDEN

TEL +46 (0)550 74 05 00, FAX +46 (0)550 74 05 01, E-MAIL info@lundsbergsskola.se
Kontakta Lundsbergs skola Sök Sitemap