Föreningen Gamla Lundsbergare - FGL

Föreningen har till ändamål att verka för sammanhållningen mellan gamla lundsbergare samt att främja Lundsbergs skolas utveckling. Föreningen bildades den 22 november 1913. Föreningen har idag (2012) ca 1900 medlemmar.

FGL bjuder regelbundet in till olika sammankomster. Årligen anordnas bla en golftävling, tävlingar i lerduveskytte och rodd samt en stor fest för medlemmarna. Var tredje år är det dags för det största FGL evenemanget av alla: föredettingdagarna på Lundsberg, dit alla medlemmar är välkomna.

FGL:s insamling till stöd för skolan – Plusgiro 822-7, ange ”Insamling” samt namn, hem, studentår, adress och e-mail

Medlemskap

Ett livslångt medlemskap i FGL är den perfekta studentpresenten och kostar 3 000:-.
Ett årsmedlemskap kostar 300:-. I ett medlemskap ingår dessutom en prenumeration av Sveriges äldsta skoltidning, Lundsbergaren. Även alla ni som har gått på Lundsberg men ännu inte är medlemmar i FGL uppmanas att bli medlemmar.

Medlemskap tecknas genom att avgiften insättes på FGL´s Plusgiro 822-7, ange namn, hem, studentår, postadress och e-mail.

Adressändring

Hjälp FGL att uppdatera din e-mail och eventuella namn- och postadressändringar genom att klicka på länken till formuläret nedan.

Genom att ha en aktuell e-mail hos FGL missar du inga inbjudningar till de olika FGL arrangemangen.

Formulär för e-mailadress mm

E-mail till FGL: fgl@lundsbergsskola.se

Webbshop

Besök gärna Webbshoppen där Du hittar skolans fina profilprodukter.

Bildreportage

från Jubileumshelgen 2013:

Tal av William Olsson vid Lundsbergs skolas terminsavslutning den 12 juni 1906

Minnesskrift utgiven av Föreningen Gamla Lundsbergare.

Herbert Lindström - FGL

Minnesskrift utgiven av Föreningen Gamla Lundsbergare till 100-års jubileet.

Christian Sundby - FGL

FGL:s stadgar
i PDF-format

LUNDSBERGS SKOLA, SE-688 91 STORFORS, SWEDEN