A picture

Lundsbergs skola

grundad 1896

Valet av skola kan vara ett av livets viktigaste beslut.

Vi vill ge våra elever en förstklassig utbildning i en kreativ och trygg miljö.

Vi satsar på pedagogiskt nytänkande för att möta framtidens krav på kunskap och kompetens.

Lundsberg är en småskalig skola och ett internat där individen, tryggheten och en bred social kompetens står i centrum.

Skolan har välutrustade institutioner i nyrenoverade lokaler. En medveten satsning på praktisk ledarskapsutveckling, kopplat till ett utökat samarbete med näringsliv, offentlig förvaltning, universitet och högskolor påverkar vår utbildning.

Som elev på Lundsberg lämnar Du skolan väl förberedd för högre studier och en framtida yrkeskarriär. Det är här den stora investeringen ligger – investeringen i framtiden.

LUNDSBERGS SKOLA, SE-688 91 STORFORS, SWEDEN

TEL +46 (0)550 74 05 00, FAX +46 (0)550 74 05 01, E-MAIL info@lundsbergsskola.se
Kontakta Lundsbergs skola Sök Sitemap