Stipendier

För elever som studerar vid Lundsbergs skola finns möjlighet att söka stipendium. Stipendiet ger eleven ett visst finansieringsstöd. Ansökningarna sker på årlig basis och lämnas till skolans ekonomichef Jaana Ternevid senast den 1 september.

Klicka på länken till höger för att hämta ansökningsblanketten.

Utöver de stipendier som kan sökas via skolan finns andra stipendier och finansieringsalternativ.

Skandinaviska Enskilda Banken erbjuder ett lån med fördelaktiga villkor, specifikt för Lundsbergs skola. Mer information om lånet finns att hitta under länkar i högerkolumnen.

Utlandssvenska elever kan även söka stipendium från Stipendiefonden för Utlandsungdom.  Besök gärna www.utrikeshandelsforeningen.se och läs under fliken stipendiefonder för mer information.

Riddarhuset har även ett flertal stipendier som kan erhållas för utbildning efter ansökan med bifogad släktledning. Information om dessa hittas genom att klicka på länken, Riddarhuset.

För frågor om stipendier kontakta skolans ekonomichef för information.

Ann Kabo
Telefontid vardagar 09.00 - 15.00

Blanketter/info

Stipendieansökan

SEB-utbildningslån

Utbildning av högsta kvalitet, personlig utveckling och trygghet är viktiga nyckelord. Studietiden på LS skapar vänskapsband som i många fall varar livet ut.

LUNDSBERGS SKOLA, SE-688 91 STORFORS, SWEDEN

TEL +46 (0)550 74 05 00, FAX +46 (0)550 74 05 01, E-MAIL info@lundsbergsskola.se
Kontakta Lundsbergs skola Sök Sitemap